22.4.2017

19.4.2017


Kevät on jo pitkällä, mutta silti lunta riittää vielä. Tänä keväänä on ollut ihan huikeat kestohanget ja niistä olen nauttinut. Saapa nähdä kestääkö hanki enään tänään. Ainakin 19.4 kesti vielä hyvin, kun kävin kuvailemassa näitä kuvia.
Koti ilta-auringossa lammen takaa kuvattuna.


Kanavassa jää ohenee ja vesi lisääntyy.Merellä oli ihana ilta-aurinko <3


Rantajäillä istuskelin ja ihmettelin, kuinka ilta-aurinko jo lämmitti kovasti. Vielä viikko sitten lauantaina 15.4 hyppelin kanavan yli lenkillä ollessani kohti kalasatamaa. Kengän jäljet oli siitä muistuttamassa. Enään ei uskaltanut mennä. Vesi virtasi jään alla vapaana.Mukavaa viikonloppua! :)

8 kommenttia:

 1. Kauniit luontokuvat, joista huomaan taas kerran suomen olevan pitkä maa, johon mahtuu monenlaista säätä. Tuo jalanjälki-kuva puhuttelee minua. Ihanaa kun auringon säteet jo lämmittävät. Mukavia keväisiä päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitkä maa tämä totta tosiaan on. Vaikka suunnilleen puolessa välissä Suomea asutaan, on täälä vielä kovin talvista verrattuna Etelä-Suomeen. Jalanjälki-kuva on kyllä hupanen. Tänään olis näyttänyt taas erilaiselle. :D Mukavaa kevättä sinnekin!

   Poista
 2. Aivan upeita luontokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkästä aikaa on tullut taas kuvia otettua. Valokuvaaminen on ihan huippua! :) Luonto on ihana kuvattava.

   Poista
 3. Asuinpa meren rannalla. Onko meri kävelymatkan päässä? Teillähän on vielä tuo lampikin ihan talon vieressä.

  Pirjo Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirjo! Merenrannassa on kyllä hyvät puolensa asua. Meri on tuossa ihan kävelymatkan päässä. Talvisin pääsee jalkaisin äkempää merelle kuin kesällä. Kesäisin pääsee puolestaan kajakilla/veneellä tuosta takapihalta merelle. Veden keskellä ollaan ja se tässä "vähän" A:n myötä on aiheuttanut huolta 24/7 :(.

   Poista
 4. Kauniita kuvia olet ottanut. Luonto on ehtymätön voimavara! 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon Kaisu! :) Luonto on täynnä kauneutta, voimaa ja rakkautta <3

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3